Newsletter Iulie 2021

Newsletter Iulie 2021

26 iul. 2021, 08:49:32 UTC

Ne bucurăm să vă prezentăm al șaselea newsletter din anul 2021!

Agenda acestei ediții este următoarea:

  1. Săptămâna Pride București
  2. Meet & Greet București 
  3. Meet & Greet Timișoara
  4. D&D eveniment

Vă dorim o lectură plăcută și informativă!


  1. Săptămâna Pride și chiar mai mult

O să începem newsletter-ul de luna aceasta cu o veste frumoasă!

Cu siguranță majoritatea voastră știa deja, dar dacă nu știați, aflați acum (☞゚ヮ゚)☞!

Asociația Accept organizează Pride Week la București în perioada 9-14 august!! (((o(*゚▽゚*)o))), tot în august “MozaiQ” ne invită evenimentele interesante, iar la Timișoara - “Identity.Education” vă așteaptă la o serie de evenimente faine, după care ne vedem la Cluj la invitația “PRIDE România” sau la Brașov la “Hlgbtq United”. Și dacă veștile astea nu sunt îndeajuns de bune atunci suntem siguri că vă veți bucura să auziți că dacă avem noroc și restricțiile rămân la fel de lejere ca acum, ne vom putea bucura și de marșul Bucharest Pride. Așa că țineți-vă degetele încrucișate și eliberați-vă programul, plecăm spre București, Timișoara și Cluj! 

  1. Meet & Greet București

Luna aceasta, pe 9, cu cea mai bună vreme, ne-am întâlnit (și n-am regretat) - membri, voluntari și persoane interesate - pentru un Meet & Greet la Lente Arcului din București.

Ne-am bucurat de mâncare bună, băuturi și conversație!

🙋Am răspuns la întrebări precum:

👉Ce este și cum funcționează Volt?

👉Ce ne face diferiți de alte partide politice?

👉Cum se poziționează Volt pe subiecte precum migrația, LGBT, educația și mediul înconjurător?

Dacă ați ratat acest M&G atunci stați fără grijă, nu este ultimul! Așa că stați cu ochii și  urechile ciulite pentru următorul anunț! 

Desigur, vă vom ține la curent cu ceea ce se întâmplă prin intermediul acestui newsletter, dar și pe conturile noastre de socializare Facebook, Instagram and Twitter!

  1. Meet & Greet Timișoara

Așa cum credem că ați observat până acum, luna aceasta a fost o perioadă înfloritoare pentru socializare. Am avut 2 M&G-uri ceea ce ne face extrem de mândrii și bucuroși (/≧▽≦)/! M&G-ul din Timișoara a avut loc miercuri pe data de 19.07 la Zaza Restopub. Ne-am bucurat de vreme bună și o atmosferă prietenoasă în care coversațiile au prosperat. 

  1. Dungeons&Dragons eveniment 

Un eveniment D&D va avea loc pe serverul Volt Europa Discord pe 30 iulie, vineri.Ca parte a acestui eveniment veți fi introduși în D&D într-o manieră distractivă, ușor de înțeles. Oricine este binevenit, de la oameni cu experiență până la cei care nu au mai jucat niciodată.                                

N-ai auzit niciodată de Dungeons and Dragons? Nu-i nici o problemă. Pur și simplu urmăriți acest videoclip de 5 minute pentru a afla despre istoria D&D și fundamentele modului de joc.

Vă rugăm să completați acest formular Google pentru a vă înregistra pentru acest eveniment și sperăm să vă vedem pe data de 30!

Cu cele mai bune urări, rămâneți sănătoși!

Echipa Volt România

Și nu uitați de vechea zicală: Sharing is caring!