Newsletter Mai 2021

Newsletter Mai 2021

15 mai 2021, 09:07:17 UTC

Ne bucurăm să vă prezentăm al patrulea newsletter din anul 2021!

Agenda acestei ediții este următoarea:

  1.  Săptămâna Europei
  2.  Concertul Volt Europa
  3.  Concertul celor de la  Bigg Quartet pentru Volt Romania
  4.  Viitoarea întâlnire generală 

Vă dorim o lectură plăcută și informativă!


  1. Săptămâna Europei

Acum o săptămână, Volt România a sărbătorit ziua Europei transformând o singură zi într-o săptămână interesantă și amuzantă la care toți colegii Volt din toate colțurile Europei au lucrat și de care sperăm că s-a bucurat toată lumea. 

Săptămâna a debutat cu  „European Cities”: cunoaște orașele Europei, activitate în care Volt a oferit tuturor doritorilor să își prezinte orașul în 5 minute. Și nu ați dezamăgit! Evenimentul a fost un succes datorită implicării tuturor oamenilor minunați care și-au descris orașul într-un mod inedit. 

Marți am avut un eveniment foarte gustos „Cooking with EU” în care colegii noștri Ivan, Xenia și Pietro v-au arătat cum să gătiți Crema Catalan și au discutat despre bucătăria și politica europeană. 

Miercuri a fost o zi plină de râsete la „European Tongues”  unde colegii noștri au trebuit să ghicească diferite cuvinte din alte limbi.

Joi cultura generală a participanților a fost pusă la încercare printr-un joc vesel și comic de Kahoot! la Purple Pub Quiz.

Și în sfârșit vineri, ultima zi din această săptămână plină, a fost înveselită de întâlnirea paneuropeană Meet & Greet pe Discord de unde echipa din România nu putea să lipsească ;)

  1. Concertul Volt Europa

Colegul nostru, Christian Macedonschi, a organizat un minunat concert cu muzică clasică unde a fost cântat, într-un mod impecabil, imnul Europei și al României cu ocazia zilei Europei. Evenimentul a fost ținut la Brașov,în piața Sfântul Ioan lângă un centru de vaccinare anticovid. Potrivit unei persoane care s-a vaccinat chiar în acea zi, muzica a reușit să le calmeze emoțiile chiar și celor mai speriați sau nesiguri.


  1. Concertul celor de la  Bigg Quartet pentru Volt România

Prietenii noștri de la „Bigg Quartet” au răspuns la întrebarea "ce înseamnă Uniunea Europeană pentru tine?" printr-un mod original și anume muzica🎶 . Aceștia au cântat imnul Europei într-un mod delicios de armonios care ar face până și cel mai stern om să lăcrimeze. Acest videoclip este, de asemenea, și primul videoclip de pe canalul Volt România de Youtube


  1. Viitoarea adunare generală

Acest eveniment este foarte important pentru Volt România. El reprezintă primul pas spre a deveni un partid oficial care o să voteze cele mai importante reglementări pentru a începe să funcționeze ca părți care vor aduce schimbarea. Pentru a participa la prima adunare generală, membrii Volt Europa care lucrează în echipa României au fost rugați să își depună candidatura ca membri ai Volt România până pe 16 mai.

Desigur, vă vom ține la curent cu ceea ce se întâmplă prin intermediul acestui newsletter, dar și pe conturile noastre de socializare Facebook

Instagram and Twitter!

Cu cele mai bune urări, rămâneți sănătoși!

Echipa Volt România

Și nu uitați de vechea zicală: Sharing is caring!