Newsletter Februarie 2021

Newsletter Februarie 2021

25 feb. 2021, 10:19:37 UTC

Ne bucurăm să vă prezentăm al doilea newsletter din anul 2021!

Agenda acestei ediții este următoarea:

  1. Înregistrarea partidului
  2. Comunicat de presă și feedback
  3. Comunicare
  4. Procesul de strategie
  5. Meet & Greet lunar

Vă dorim o lectură plăcută și informativă!


  1. Înregistrarea partidului

Poate că devine deja plictisitor... din nou subiectul înregistrării partidului.

Ei bine, da, încă o dată acest subiect, dar promitem: va fi ultima dată!

De ce?

Pentru că pe 19.02. Curtea de Apel a pronunțat decizia sa definitivă și incontestabilă: Volt România are voie să se înregistreze ca partid politic!


Vă puteți imagina ce înseamnă acest lucru pentru noi.
Suntem mai mult decât fericiți!

Acum începe adevărata muncă, dar echipa este entuziasmată, așa că suntem pregătiți să facem față sarcinilor din următoarele câteva luni.

Desigur, vă vom ține la curent cu ceea ce se întâmplă prin intermediul acestui newsletter, dar și pe conturile noastre de socializare Facebook, Instagram și Twitter!

Și nu uitați de vechea zicală: Sharing is caring!


  1. Comunicat de presă și feedback

Deși Volt România a trimis un comunicat de presă care anunța înregistrarea partidului vineri, pe 26.02., presa a scris deja de luni, imediat după ce a fost anunțat verdictul, despre admiterea Volt România ca partid.

Efectele s-au resimțit imediat printr-o creștere a cererilor de adeziune ca membru.

Totuși, când am trimis propriul comunicat de presă efectele au crescut exponențial! Un număr neașteptat de mare de platforme media ne-a publicat mesajul și într-o săptămână am primit zeci de noi cereri de aderare!

În același timp, interacțiunile de pe platformele noastre de SM au ajuns la cote greu de imaginat cu doar o săptămână în urmă.


Este puțin spus că am fost luați prin surprindere de toată această atenție. Printre cele mai notabile apariții se numără cele de pe Adevarul.ro (RO), ProTV.ro (RO) și RomanianInsider.com (EN). Dacă dați o căutare după cuvintele cheie “Volt România”, ar trebui să găsiți rapid preluarea comunicatului de presă și pe alte platforme. Pe scurt, avem o grămadă de treabă în acest moment și facem multe ore suplimentare pentru Volt, pentru a putea face față solicitărilor!

  1. Comunicare

Ne bucurăm să împărtășim cu voi noutăți și despre website. Acum este disponibil atât în ​​engleză, cât și în română, iar Roxana a adoptat noul design Volt. Credem că arată foarte bine și reflectă spiritul și dinamica Volt!

Aruncați o privire: https://www.voltromania.org/

Vă rugăm să ne spuneți ce părere aveți despre noua pagină, ce lipsește și ce am putea îmbunătăți?

Scrieți-ne la romania@volteuropa.org

De asemenea, vom începe două campanii în Social Media, una care explică publicului ce este Volt Europa și Volt România, care sunt relațiile dintre ele și cu ce se deosebește Volt față de alte partide din România. Te rugăm să te asiguri că primești notificările despre Volt România pe platforma ta preferată de socializare pentru a nu pierde ultimele noutăți. 

Cealaltă campanie va avea loc în jurul alegerilor naționale din Olanda, din 17.03.

Sondajele arată că sunt șanse reale ca Volt Olanda să obțină 1 sau 2 locuri în Parlament. Așadar, bineînțeles, dorim să le susținem efortul și să încurajăm cetățenii olandezi, care trăiesc în România, să-i voteze pe colegii noștri de acolo. În plus, dorim să îi facem pe oameni conștienți de aspectul pan-european al Volt.

  1. Workshop strategie

În ultimul newsletter am anunțat workshop-ul de strategie pentru 6 martie.

Cu toate acestea, din moment ce cei doi facilitatori ai evenimentului vin din Olanda, ne-au cerut să îl amânăm din cauza volumului mare de muncă pe care alegerile din țara lor îl implică.

Cel mai probabil, workshop-ul de strategie va fi reprogramat pentru sâmbătă, 10 aprilie. Și reluăm o informație importantă: oricine este înregistrat ca membru activ este invitat să participe.
Volt România prinde avânt. Haideți să stabilim împreună direcția în care vom merge pe drumul spre 2024!

  1. Meet & Greet lunar

După cum știți, Meet & Greet este un eveniment lunar care are loc în ultima vineri a lunii, la ora 20:00. Aceasta este una dintre cele mai bune modalități pentru cei interesați de a cunoaște echipa și principiile Volt. Prin urmare, vă rugăm să comunicați acest lucru cât mai des posibil, atunci când vă întreabă cineva de o modalitate de a intra în contact cu noi. Desigur, sunteți invitați cordial să participați!

Vă dorim un început bun al primăverii!

Cu cele mai bune urări, rămâneți sănătoși!

Echipa Volt România