Newsletter Octombrie 2020

Newsletter Octombrie 2020

29 oct. 2020, 11:05:24 UTC

Ne bucurăm să vă prezentăm Buletinul informativ pentru septembrie 2020!

În această ediție a Buletinului nostru informativ vă informăm despre următoarele subiecte:

 1. Alegeri parlamentare
 2. Țara lunii octombrie: România
 3. Communication co-lead
 4. Procesul de înregistrare a partidului

Vă dorim o lectură plăcută și informativă!


 1. Alegeri parlamentare din 06.12.2020

Întrucât am decis să nu participăm cu proprii candidați la viitoarele alegeri, am identificat un candidat independent pe care să-l susținem, pentru că îl considerăm potrivit pentru mandatul de deputat:

Ștefan Costin Zamfir-Ignat, also known as domnul ICS!

Urmărește videoclipul său pe YouTube.

Costin candidează în circumscripția electorală Suceava pentru un mandat în Camera Deputaților.

L-am susținut deja pe Costin în timpul campaniei de colectare a semnăturilor de susținere.

Postările noastre pe platformele de socializare în timpul campaniei de colectare a semnăturilor lui Costin au ajuns la un număr de persoane remarcabil de mare. Cele mai multe dintre ele cu un factor de zece până la treizeci de ori mai mare decât acoperirea noastră obișnuită!

Așadar, sprijinirea lui reprezintă o mare oportunitate pentru Volt ROU de a câștiga vizibilitate și de a-și prezenta subiectele politice!

Dar, desigur, nu numai datorită acestui avantaj, îl susținem. Suntem convinși că va fi un deputat demn și va contribui la acel tip de dezvoltare în România, pentru care și Volt România militează!

Îl sprijinim pe Costin cu sfaturi juridice, design și vizibilitate pe platforme de social media. Dar, întrucât ne-am epuizat financiar cu campania pentru alegerile locale de acum câteva săptămâni, nu-l putem susține la unul dintre cele mai importante puncte: banii.

Bani pentru a imprima pliante, a finanța campanii de comunicare pe rețele de socializare și pentru a acoperi costurile pentru drumurile campaniei electorale prin județul Suceava.

Pentru informații suplimentare, puteți accesa profilul său de Facebook Ignat Ștefan Costin

Aici puteți să contribuiți la campania lui: PayPAL

Așadar, dă-ți un impuls și susține-l cu o donație! Și cu răspândirea cuvântului despre el pe toate canalele pe care le aveți la dispoziție!

Procedând astfel, ajutați și Volt România.

 1. Luna țării: România

Pe 28.10. am avut ultimul eveniment al lunii tematice despre România și Volt România. Au participat aproximativ 15 persoane, precum și colegi de la Volt Europa și persoane care (încă) nu sunt membri ale Volt. Împreună cu oaspeții noștri ne-am distrat mult, mai ales cu concursul, dar și cu discuții fructuoase.

Pe parcursul întregii lunii octombrie în fiecare zi am publicat fapte interesante și amuzante despre România și un total de 9 părți despre 3 subiecte importante pentru societatea românească, pe care le puteți găsi pe pagina noastră de net:

 1. Communication co-lead

De când Roxana s-a alăturat acum câteva luni, am reușit în sfârșit să ne facem prezența simțită pe diferite platforme de socializare. Unii colegi europeni cred că în spatele activității considerabile a echipei românești în ceea ce privește comunicarea trebuie să existe un grup de câteva persoane. Cu toate acestea, cea mai mare parte a muncii este realizată doar de Roxana!

Prin urmare, ne considerăm un pește balon în ceea ce privește apariția noastră în social media :)

În viitor, am dori să o ușurăm pe Roxana pe de o parte și să extindem în continuare activitatea noastră de relații publice pe de altă parte.

Prin urmare, căutăm sprijin pentru Roxana ca lider de comunicare cu efect imediat.

Poți găsi o descriere detaliată pe pagina noastră de net, dar pe scurt acestea sunt cerințele de bază:

 • Să ai experiență cu diferite platforme de socializare
 • Să ai un talent pentru a scrie conținut original, relevant, distractiv, fie în română, engleză sau germană
 • Să fii bun la interacțiunea cu oamenii într-un mod politicos și captivant
 • Să fii creativ și organizat (da, sună contradictoriu, nu?)
 • Să ai abilități de proiectare de bază și să fii capabil să adopți CI Volt pentru toate comunicațiile noastre
 • Să fii dornic să schimbi lumea - ok ok, vom începe cu România și Europa!

Așteptăm cu nerăbdare să primim cererea ta, chiar dacă nu îndeplinești toate cerințele. Cel mai important este că poți dezvolta un entuziasm puternic!

 1. Procesul de înregistrare a partidului

La mijlocul lunii octombrie am primit în cele din urmă știri despre prima noastră sesiune care va avea loc la 20.11.2020 la Curtea de Apel București.

Suntem optimiști că aplicația noastră va fi aprobată în această instanță și că vom putea începe anul 2021 cu un partid nou nouț :)!

Vă dorim să fiți sănătoși, să vă meargă lucrurile cu spor și ne-am bucura mult să ne întâlnim în curând, online dar și în persoană!*

Echipa Volt România