Newsletter Iunie 2020

Newsletter Iunie 2020

25 iun. 2020, 09:39:22 UTC

Veștile lunii iunie 2020 de la Volt România

În primul rând trebuie să îți mulțumim că ești aproape de noi și ne dorim să ținem legătura, mai ales în următoarele luni. Sperăm că vei dori în continuare să afli vești de la noi prin acest newsletter odată pe lună.

În ultima perioadă am muncit foarte mult pentru a ne organiza mai bine, dar și să implementăm proiecte extrem de importante pentru Volt România și viitorul nostru. 


EVENIMENT

Pe 1 iulie 2020 dezbatem în cadrul unei întâlniri online cu membrii Volt Europa Inițiativa Cetățenească Europeană care oferă posibilitatea ca o petiție care strânge 1.000.000 de semnături din peste 7 țări chiar să fie dezbătută în Parlamentul European și aprobată.  Acest tip de mecanism a fost folosit pentru: interzicerea experimentelor pe animale, interzicerea glifosatului și a altor pesticide toxice, sau dreptul la apă potabilă pentru fiecare persoană. 

Folosim această ocazie să ne cunoaștem mai bine și să atragem cât mai mulți oameni cu idei care pot forma viitorul Europei. 

Evenimentul este organizat cu efortul Mihaela Sirițanu, Mihaela Tăut și Ștefan Florea și le mulțumim enorm pentru susținerea acestei inițiative și vă așteaptă cu drag la dezbatere.  

Aici link-ul evenimentului pe Facebook https://www.facebook.com/events/1537642186418245/.

Vă așteptăm cu drag !

PETIȚIE

Petiția Avem dreptul la aer curat este o inițiativă a peste 30 de organizații și a foarte multor activiști de mediu care atrag atenția în primul rând asupra a ceea ce respirăm mai ales în vremuri de COVID-19. Această petiție a fost inițiată și coordonată de colegele noastre: Cornelia German și Anca Dimulescu și s-a concretizat în o scrisoare oficială trimisă chiar ieri Comisiei Europene. 

Vă îndemnăm să aruncați un ochi pe https://mediucurat.ro/ și să semnați.  Noi vă ținem la curent pe subiect cu siguranță!

CE AM MAI FĂCUT ?

Am construit noul website www.voltromania.org și ne place foarte mult. 

Mulțumim enorm colegului nostru Bogdan Coandă pentru implementarea tehnică și întregii echipe pentru dezvoltarea conținutului.

Ce părere ai? 

Poți să ne scrii la romania@volteuropa.org.

Pe luna viitoare,

Echipa Volt România