Newsletter - Call off party

Newsletter - Call off party

1 sept. 2020, 09:55:02 UTC

Vrem să-ți aducem aminte de evenimentul nostru „End of pre-campaign”, care va avea loc diseara (marți, 01.09.2020), între orele 19:00 și 20:30 EEST!
Întrucât nu putem avea o „petrecere de sfârșit al pre-campainiei” corespunzătoare din motive sanitare, am dori totuși să împărtășim ceva timp cu voi, și poate și cu noi oameni interesați. Așa că am decis să ținem petrecerea online.

În cadrul acestei întâlniri, vom face un scurt rezumat al experiențelor culese în timpul campaniei (să nu vă fie teamă, nu vă vom plictisi de moarte!). După aceea vom continua cu un eveniment relaxat, în care putem vorbi despre tot ceea ce doriți.

Despre fotbal, Volt sau vreme: vom avea un răspuns la toate ;)!

Dacă doriți să vă alăturați micii noastre petreceri ulterioare, puteți accesa întâlnirea AICI. De acolo vă vom îndruma către locația noastră online. Pregătiți-vă ceva bere și petreceți cu noi o seară relaxantă și movă!


Așadar, pregătiți-vă cea mai preferată băutură, ajustați camerele web și microfoanele și alăturăți-vă prin Google Meet.

Întrucât suntem o mișcare europeană și vom avea și invitați din toată Europa, evenimentul va fi în engleză. Dacă nu sunteți confortabil cu limba engleză, vom găsi o modalitate de a vă oferi o traducere ocazională.

𝗦𝗽𝗲𝗿𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝘃𝗮̆ 𝗶̂𝗻𝘁𝗮̂𝗹𝗻𝗶𝗺 diseara!!