Volt-ro4

Suntem o echipă de visători

care lucrează cu ambiție pentru a îmbunătăți România și Europa.

Suntem un grup de practicieni, specialiști în diferite domenii, din aproape toate categoriile de vârstă, dar mai ales un grup de oameni extraordinar de pasionați de România și de continentul nostru.

Suntem o mișcare care urmărește realizarea de reforme reale prin contribuția celor care au grijă de viitorul țărilor europene: oameni ca tine.

În prezent, mai mult de 70% din membrii noștri nu au făcut niciodată parte dintr-un partid politic înainte de a se alătura Volt.

Suntem cu adevărat deschiși - oricine aderă la valorile noastre se poate alătura. Ceea ce împărtășim cu toții este pasiunea de a încerca să schimbăm lucrurile noi înșine.

Împreună. Pentru România - Pentru Europa

Alăturați-vă! Simțiți atmosfera de a face parte nu numai dintr-un partid național, ci și dintr-o comunitate paneuropeană! Luați legătura cu oameni din toată Europa care împărtășesc același vis. Împărtășiți-vă propria viziune și învățați unul de la altul cele mai bune practici din toată Europa pentru a face din România un loc și mai bun și pentru a crea o nouă Europă, unde „granițe” este doar un cuvânt.

Suntem multilingvi în echipa noastră românească și, pe lângă română, vorbim, de asemenea, engleză și germană.

Dacă nu acum,

atunci când?

De ce ne-am alăturat Volt?

Ştefan

Ştefan Florea

Co-Preşedinte

*1991

Studiam în SUA în perioada în care naționalismul era în creștere. Apoi, lucram pentru Secretariatul Parlamentului European în Luxemburg în timp ce prima țară părăsea blocul comunitar.

Am devenit astfel mai conștient de provocările cu care Uniunea Europeană se confruntă și care au nevoie de o abordare imediată. În același timp, călătorind în jurul lumii, am realizat ce comoară avem acasă, în România și în Europa.

De aceea, am decis să mă implic și împreună cu Volt să apăr, să promovez și să îmbunătățesc toate aceste valori într-un moment în care sunt puse la îndoială mai mult decât oricând.

MihaelaS

Mihaela Sirițanu

Co-Preşedinte

*1994

După 5 ani de experiență în sectorul non-profit, am îndrăznit să încerc să schimb Europa. De ce? Pentru că m-am născut la periferia Europei, o țară în care mii de oameni văd în UE o cale spre o viață mai bună, fără a cunoaște însă fragilitatea celui mai vizionar proiect European. Fac parte din generația care a trecut printr-o criză financiară, care suferă de o pandemie globală și se confruntă cu un viitor afectat de schimbările climatice.

Împărtășim aceleași speranțe de-a lungul hotarelor, la fel cum împărtășim aceleași poveri și provocări. Problemele noastre se revarsă peste hotare, însă politica noastră este mărginită. Am decis să mă implic pentru a consolida Uniunea Europeană prin înființarea unei mișcări politice pan-europene. Volt Europa are ca scop diminuarea inegalităților socio-economice între statele europene și federalizarea pentru a crește puterea colectivă de acțiune a statelor membre. După 3 ani de muncă în Volt Europa, îndrăznesc să aduc această viziune și în Europa de Est, acasă, în România.

Diana-Oltean

Diana Oltean

Trezorier

*1978

Otmar-Edinger

Otmar Milea-Edinger

Secretar General

*1977

catalin_vacon

Cătălin Vacon

Membru fără portofoliu al Biroului Executiv Naţional

*1985

Flavius-Balica

Flavius Balica

Membru fără portofoliu al Biroului Executiv Naţional

*1994

ciprian_sandu

Ciprian Sandu

Membru fără portofoliu al Biroului Executiv Naţional

*1992

Paula-Sabou

Paula Sabou

Membru fără portofoliu al Biroului Executiv Naţional

*1993

Nicu-Tanase3

Nicu Tănase

Membru fără portofoliu al Biroului Executiv Naţional

*1991

Flavia-Tutu2

Flavia Țuțu

Președinte al Comisiei Naționale de Arbitraj

*1992

Anton-Radulea

Valentin Anton Rădulea

Vice-Președinte al Comisiei Naționale de Arbitraj

*1988