despre

Suntem o echipă de visători

care lucrează cu ambiție pentru a îmbunătăți România și Europa.

Suntem un grup de practicieni, specialiști în diferite domenii, din aproape toate categoriile de vârstă, dar mai ales un grup de oameni extraordinar de pasionați de România și de continentul nostru.

Suntem o mișcare care urmărește realizarea de reforme reale prin contribuția celor care au grijă de viitorul țărilor europene: oameni ca tine.

În prezent, mai mult de 70% din membrii noștri nu au făcut niciodată parte dintr-un partid politic înainte de a se alătura Volt.

Suntem cu adevărat deschiși - oricine aderă la valorile noastre se poate alătura. Ceea ce împărtășim cu toții este pasiunea de a încerca să schimbăm lucrurile noi înșine.

Împreună. Pentru România - Pentru Europa

Alăturați-vă! Simțiți atmosfera de a face parte nu numai dintr-un partid național, ci și dintr-o comunitate paneuropeană! Luați legătura cu oameni din toată Europa care împărtășesc același vis. Împărtășiți-vă propria viziune și învățați unul de la altul cele mai bune practici din toată Europa pentru a face din România un loc și mai bun și pentru a crea o nouă Europă, unde „granițe” este doar un cuvânt.

Suntem multilingvi în echipa noastră românească și, pe lângă română, vorbim, de asemenea, engleză și germană.

Dacă nu acum,

atunci când?

De ce ne-am alăturat Volt?

Ştefan

Ştefan Florea

Co-Preşedinte

*1991

Studiam în SUA în perioada în care naționalismul era în creștere. Apoi, lucram pentru Secretariatul Parlamentului European în Luxemburg în timp ce prima țară părăsea blocul comunitar.

Am devenit astfel mai conștient de provocările cu care Uniunea Europeană se confruntă și care au nevoie de o abordare imediată. În același timp, călătorind în jurul lumii, am realizat ce comoară avem acasă, în România și în Europa.

De aceea, am decis să mă implic și împreună cu Volt să apăr, să promovez și să îmbunătățesc toate aceste valori într-un moment în care sunt puse la îndoială mai mult decât oricând.

Cristina

Cristina Săracu

Co-Preşedinte

*1967

Mă preocupă egalitatea de șanse și incluziunea socială și cred cu tărie în valoarea multiculturalismului și a diversității de opinii.

M-am bucurat să descopăr în Volt o organizație politică ale cărei valori le împărtășesc și, cum privitul de pe margine nu a fost niciodată punctul meu forte, am decis să mă implic.

Îmi doresc ca, alături și împreună cu Volt, să contribui la conștientizarea puterii comunității și la promovarea incluziunii și acceptării diferențelor de opinii ca sursă de progres.
Cred că asumarea valorilor europene reprezintă șansa noastră de a schimba societatea în care trăim.

Alexandru

Alexandru Micu

Membru al Biroului
Executiv Naţional

*1993

Andrei

Andrei Ropcian

Membru al Biroului
Executiv Naţional

*1985

Mihaela

Mihaela Tăut

Membru al Biroului
Executiv Naţional

*1980

Diana

Diana Oltean

Membru al Biroului
Executiv Naţional

*

RO_Team_Marra

Marra van der Kubbe

Membru al Biroului
Executiv Naţional

*1991

Team_VoltROU_Nicu

Nicu Tănase

Membru Supleant al Biroului Executiv Naţional

*

Leonid

Leonid Tică

Membru Supleant al Biroului Executiv Naţional

*1982

PersonGrey

Remus Grecu

Secretar General

*1978

PersonGrey

Bogdan Bâra

Trezorier

*