Candidat Independent susținut de Volt România

Candidat Independent susținut de Volt România

21 nov. 2020, 14:49:35 UTC
Alegeri parlamentare România

Candidat Independent susținut de Volt România

Mișcarea politică pan-europeană, Volt România, își anunță sprijinul pentru un candidat independent care poate schimba modul în care se face politică în Parlamentul României.

Zamfir-Ignat Ștefan Costin, „Independent de partide, dependent de Suceava”, candidează pentru Camera Deputaților, în circumscripția Județului Suceava.

Volt România se află în plin proces juridic de înscriere ca partidului politic în România. Procedura judiciară de înscriere a unui partid politic în România se dovedește a fi una stufoasă, iar din această cauză mișcarea politică pan-europeană anunță că nu va participa la alegerile parlamentare din acest an, alegeri ce au fost anunțate de către autoritățile naționale ca fiind programate pentru data de 06.12.2020.

Din partea mișcării Volt România co-liderul Henry Wulff transmite: “Decizia de susținere a candidatului independent Zamfir-Ignat Ștefan Costin se basează pe faptul că el se angajează să promoveze o agendă politică aflată în concordanță cu valorile Volt România și Volt Europa. Ștefan Costin reprezintă generația tânără, pe care trebuie să o promovăm și încurajăm cât mai mult să iși asume răspunderea pentru a schimba în profunzime scenă politică din România ”

Domeniile principale de activitate în timpul mandatului său vor fi:

  1. Educație practică
  2. Patrimoniu cultural
  3. Natură și curățenie națională

“Sunt tânăr român și vreau să-mi trăiesc restul vieții mele în România. De asemenea, vreau să-mi dezvolt cariera muzicală și să-mi pot crește copilașul de 11 luni în această țară, însă așa cum stau lucrurile azi, este înfricoșător.

Serviciile românești și educația lasă de dorit, grija față de patrimoniu este precară, procedurile de dezvoltare în afaceri sunt foarte stufoase, sistemul de sănătate mă sperie.

Vreau să trăiesc într-o Românie în care să simt că statul are grija de mine, iar pentru acest lucru am un plan prin care pot contribui.”, explică Ștefan Costin Zamfir-Ignat motivația sa de a se implica în politică.

Prioritatea principală a candidatului este educația: “Legea educației trebuie adaptată astfel încât fiecare școală din România sa răspundă nevoilor elevilor, iar aceștia să se dezvolte armonios și având perspective de viitor. Fiecare tânăr are dreptul să învețe în timpul școlii lucrul care îi place și pe care dorește să-l practice în cariera sa.”, explică candidatul punctul său de vedere.

O importanță deosebită pentru Ștefan Costin reprezintă patrimoniul cultural, pe care îl consideră „o resursă inestimabilă, atât pentru turism și dezvoltare economică, dar mai ales pentru consolidarea domeniului artistic, prin prisma căruia sunt asigurate mândria și prestigiul unui popor. Prin rescrierea legii patrimoniului putem încă salva multe din resursele noastre culturale.”

Privind patrimoniul natural, candidatul constată: “O țară cu atât de multe resurse naturale, forme de relief și cu atât de multă înzestrare divină merită să fie curată, protejată și amenajată astfel încât oamenii să se poată bucura pe termen lung de aceasta, iar nimeni și  nimic să nu pericliteze sănătatea naturii.”

Volt este convins că Ștefan Costin Zamfir-Ignat poate rezolva provocările descrise în favoarea tuturor cetățeniilor, nu doar a celor din Suceava!

De aceea, Volt îi încurajează pe toți oameni să susține campania electorală a lui Ștefan Costin, iar pe suceveni să voteze pentru Costin în data de 6 dec. 2020!

Mai multe informații puteți găsi pe:

Pagina de internet www.domnul-ICS.ro

Pe platforma de socializare Facebook

Donații prin platforma PayPal

Despre Volt România

Volt România este o mișcare politică progresistă, parte a unei mișcări paneuropene care propune o nouă viziune și un nou mod de a face politică, bazat pe soluții adaptate pragmatic și inovativ idealurilor comune europene. Valorile sale fundamentale comune sunt libertatea, egalitatea de oportunități, statul de drept, transparența și incluziunea.

Practica politică a Volt Europa este structurată de principiile democrației participative, implementată printr-o structură minimal-ierarhică și facilitată de platforme de comunicare și colaborare paneuropene. Tuturor membrilor Volt li se garantează posibilitatea de a contribui semnificativ la luarea deciziilor indiferent de statut sau identitate. 

Pentru mai multe detalii despre mișcarea politică pan-europeană Volt: Volt Europa și Volt Romania.

Pentru mai multe informații: romania@volteuropa.org